1. Sjors Sportief:

Twee proeflessen voor de lagere school kinderen, vind je het leuk dan kun je je inschrijven voor een aantal lessen; rackets en andere tennis spullen kun je gratis gebruiken. Data en tijdstip komt binnenkort op de site, meer info hierover wanneer we dit kunnen organiseren volgens de RIVM richtlijnen;

- Voorjaar: door de Corona uitbraak waren de geplande activiteiten van Sjors Sportief helaas uitgevallen. Zodra we nieuwe data hebben wordt dit aangepast in het boekje (online) en wordt dit gecommuniceerd hier op deze plek en naar diegenen die zich aangemeld hebben. De jeugdcie van de tennisvereniging Tennis+Padel Doesburg is bezig om nieuwe data vast te stellen (geprobeerd wordt om dit nog voor de zomervakantie te houden). Zodra hier meer over bekend is zal dat worden gecommuniceerd.
- Najaar: de Sjors Sportief voor Tennis en Padel staan gepland voor 17 en 24 september (onder voorbehoud).

Tennislessen en Padellessen in Tennis+Padel Doesburg:

Inschrijven is nu mogelijk via deze site, in tab inschrijving tennislessen, kun je zien wanneer mogelijkheden zijn en de lestarieven.

**SPECIALE AABIEDING op de woensdagavond**

Door de Corona lock down (een ieder moet weer lekker kunnen beginnen, toch?) bieden we een speciale korting op de volwassenen tennislessen:

Op woensdagavond 19.00 uur, 20.00 uur of 21.00 uur, 10x lessen, groep van 4 volwassen, kosten €100 pp;

De data gaat in op 3 juni 2020 en de lessen wordt gegeven door mijn collega Rick Vorwerk; Wacht niet te lang, want vol is vol;

 

 3. Social Media 

- Opening nieuwe tennispark Doesburg:  klik hier voor het filmpje, verzorgd door Radio Gelderland;